اين غذا اولين غذايه هندی ايه که من درست کردم.راستش يادم نيست از کجا دستورش رو برداشتم ولی من دوستش دارم و خيلی درستش می کنم .برای کسايی که از ادويه خوششون مياد يه گزينه عاليه. مخصوصا اگه طرفدار عطر هل و تنديه فلفل باشيد.
ادامه مطلب...
من خودم عاشق سيب زمينيم،حالا از هر نوعش که می خواد باشه. سرخ شده، آب پز يا کبابی. اين روش پخت مخصوصه کشور هند و من طرز تهيه اش رو از شبکه می شف (شبکه مورد علاقه ام)ياد گرفتم .تا حالا برای هر کسی درست کردم خوشش اومده.درسته موادش يک کم زياد به نظر مياد اما همش ادويه اس.
ادامه مطلب...